Uutiset

TO50R

 

2019-08-27

Suomessa valokuvaajille suunniteltu lamppu!

Lue lisää

 

 

2017-09-21

25 tuhatta lumenia! (se on paljon se)

Lue lisää

 

 

2016-09-14

TÄMÄ on lamppu!

Lue lisää

 

 

2016-09-14

Acebeamin uudet pienet teholamput!

Lue lisää

 

2015-12-21

Nyt myös loistavat otsalamput!

Lue lisää

 

2015-06-12

Valottelukuvia-osio lisätty sivustolle.

Lue lisää

 


Linkkejä

www.fikkari.fi
Suomenkielistä keskustelua taskulampuista ja kaikesta niihin liittyvästä

www.akkula.fi
Turvalliset ja luotettavat akut ja laturit nopealla toimituksella (Suomesta!)

 
 

Kun paraskaan vakiolamppu ei riitä

Tervetuloa parempien taskulamppujen maailmaan!

Maksutavat

 

1. Paytrail

Paytrail on suosittu maksutapa nettiostoksissa. Siirryt sivuiltamme Paytrailin suojatulle maksusivulle, jossa voit maksaa nopeasti ja turvallisesti kaikkien kotimaisten pankkien verkkomaksupainikkeilla, yleisimmillä luottokorteilla, mobiilimaksulla tai laskulla / osamaksulla.

Maksusuoritus näkyy meillä heti kun palaat palveluumme, eli pääsemme käsittelemään tilaustasi viiveettä.


Collector Laskulla saat aina 45 päivää korotonta maksuaikaa ostoksillesi. Jos haluat maksaa laskun pienemmissä osissa ja sinulle paremmin sopivalla maksuajalla (1-36 kk), sinun tulee tehdä jatkuvaa luottoa koskeva luottosopimus Collector Bankin kanssa kirjautumalla Omille Sivuille osoitteessa oma.collector.fi.


Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

  

2. PayPal

Nopea, helppo ja turvallinen vaihtoehto: maksat joko PayPal-tilillesi siirretyillä rahoilla tai tiliin kytketyllä luottokortilla - luottokorttitietosi eivät näy meille, vaan ovat turvallisesti ainoastaan PayPalin hallussa.

PayPal:illa maksettaessa saamme tiedon maksusuorituksesta välittömästi, joten pääsemme käsittelemään tilauksesi täysin viiveettä.

PayPal lyhyesti: Ilmainen, Turvallinen, ja yksi maailman eniten käytetyistä maksutavoista netissä (179 miljoonaa aktiivista käyttäjää vuonna 2016)

Jos sinulla ei ole vielä PayPal-tiliä, voit rekisteröityä ilmaiseksi osoitteessa www.paypal.fi (Huom: palvelu on englanninkielinen).

PayPal-tili on asiakkaalle myös käytössä täysin ilmainen: Ei kuukausimaksuja eikä rahansiirroistakaan peritä kuluja.

 

3. Pankkisiirto

Tuttu ja turvallinen: Maksat omalta pankkitililtäsi meidän tilillemme, jolloin sinun ei tarvitse antaa korttitietojasi meille tai maksuyhtiöille. Maksuohjeet saat tilausvahvistuksen yhteydessä.

Käsittelemme tilauksesi heti kun rahat ovat siirtyneet tilillemme: Nordeasta Nordeaan siirto näkyy välittömästi, mutta muista pankeista maksettaessa rahojen näkymisessä voi jopa kolmen pankkipäivän viive. Varaamme oikeuden perua tilauksen jos rahat eivät näy tilillämme kolmen pankkipäivän kuluessa.

  

4. Noutotilauksessa myös Käteinen tai Pankki- / Luottokortti, maksu noudon yhteydessä.

 

 

Toimitustavat

 

Postitus Suomessa lähimpään postitoimipaikkaan tai pakettiautomaattiin, postikulut ovat €6,95 (sis. ALV) lähetyksen koosta riippumatta.

Muualle EU:n alueelle postikulut ovat €25,00 (sis. ALV).

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden ilmaiseen noutoon Vantaalta Lahdentien kupeesta. Valitessasi tämän toimitustavan ilmoitamme puhelimitse kun tilauksesi on valmis ja neuvottelemme molemmille osapuolille sopivan noutoajankohdan.

 

 

Noutamatta jätetty lähetys

 

Jos asiakas ei nouda pakettia postitoimipaikasta tai pakettiautomaatista Postin määräämän säilytysajan kuluessa niin paketti palautuu meille. Tulkitsemme tällöin tilauksen peruutetuksi, mutta vähennämme palautettavasta maksusta paketin postituksesta ja palautuksesta meille aiheutuneet todelliset kulut.

 

• Tehokkaat hakuvalot

Meiltä saat vyöllä kulkevat hakuvalot jopa reilusti yli kahden kilometrin kantamalla!

Lue lisää / Osta

• Pienet lamput jokapäiväiseen käyttöön

Meiltä myös pienet mutta tehokkaat lamput, jotka kulkevat helposti vaikka housuntaskussa.

Lue lisää / Osta

 

 

Yritys

HC Lights on pitkäaikaisen ja aktiivisen taskulamppu-harrastajan perustama nettikauppa...

Kauppa

Lue lisää tarjoamistamme lampuista nettikauppamme tuotesivuilta.

Yhteystiedot

 Autamme sinua mielellään tuotteiden valintaan tai ostamiseen liittyvissä asioissa.

Evästeiden käytöstä

Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, kuten asiakkaan tunnistamiseen, kirjautumisen ylläpitämiseen ja ostoskorin toimintoihin.

Hyväksyn